H "
ISIDOR Specialized Cylinder heads and Cylinder Blocks" δραστηριοποιείται στο χώρο των Κυλινδροκεφαλών και παρέχει μια τεράστια γκάμα από καινούριες και μεταχειρισμένες κεφαλές στην Ελλάδα, με ετοιμοπαράδοτους πάνω από 340 κωδικούς. 

Σε όλα μας τα προϊόντα γίνεται αυτοματοποιημένος 100% έλεγχος υψηλής ακρίβειας. Mε απόλυτη υπευθυνότητα προσφέρουμε στους πελάτες μας τη καλύτερη ποιότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, εισάγοντας προϊόντα από εργοστάσια που φέρουν πιστοποίηση από διεθνείς οργανισμούς.

Με οικολογική συνείδηση, καθώς η καταστροφή και η ρύπανση του περιβάλλοντος, αποτελεί πλέον ένα σοβαρό, οξύ, υγειονομικό και κοινωνικό πρόβλημα, σας διαβεβαιώνουμε ότι τα προϊόντα μας είναι αρίστης ποιότητας που δεν μολύνουν το περιβάλλον και δεν καταστρέφουν τη στοιβάδα του όζοντος.


Έχοντας πάντα σαν οδηγό τις δικές σας ανάγκες,σκοπός μας είναι η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας,ενημερώνουμε ότι,το μεγαλύτερο μέρος από τα προϊόντα μας, καλύπτεται από το διαθέσιμο στοκ της αποθήκης μας με πολλά κομμάτια να διατίθενται για αποστολή και αυθημερόν,φροντίζοντας έτσι την πλήρη υποστήριξή σας στην εκάστοτε ανάγκη.

Προϊόντα:
  • Κυλινδροκεφαλές - Cylinder heads